Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta kom och titta kom sätt er häromkring



Vyssja barnet
håll mjukt i famn
Se rökelse guld och myrra

Sov i ro
Sov i ro

Bortom längtansblick

Såg jag aldrig att
du gick.



Över haven seglast
till liv

om jag vågat följa med men
det gjorde jag aldrig.



Nynnar
Nynnar

Förlorade ord om sjöfart
kartor och sådan.

Tömmer kaffekoppen och
irrar blick genom
renputsade fönster.

Famnen tömmer tomhet
överbord.



bränn bort veken
gjut dig med talg
så kan jag rita dig.

med livets mönster.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 18:40



Bookmark and Share


  Margithe VIP
bra text om livets val.

texten
Titta kom och titta kom sätt er häromkring

påminner om ett barnprogram när man var liten
2009-09-08

  peter markurth
mkt bra
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP