Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där som.

Där som en flod
du följer

månsken och natt

Sandkorn som formar
fötter

visar mig att

du finns så nära
runt mig

hand fast i min

Blindslår med doft
jag följer

fri att vara din.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 19:22



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fantastiskt fin!
2009-09-08

  Mr Lindemann VIP
Månne en religiös text
Det beror på vad läsaren har i ryggsäcken förstås, hur man så tolkar texten

men blir vild av kontexten
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP