Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ett enda långt adjö, i vardande


Begravning av ett eko

Du kan begrava ett eko i tystnad
du kan begrava ett minne i glömska

du kan begrava de ännu levande i den döda jorden
du kan begrava dagens ljus i nattens oändliga mörker

du kan tänka på allt och alla som har funnits
du kan tänka på allt som ännu inte finns

alla ord som inte någonsin fick sägas
alla tårar som glödde i sin ensamhet

du kan tänka på mig om du vill
du kan tänka på någon annan

ingen kommer snart att minnas oss ändå
ingenting för allting

när ljuset på bordet blåses ut
väntar en evig vila bortom livet

du ser det som ett stjärnfall
du hör det som en stilla suck

du känner det som en tyst kyss i nacken
du anar det som ett hjärta på väg hem




Fri vers av Herr Ångest
Läst 687 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-09-09 01:08



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Detta är klass! Bokmärker denna underbarhet till skapelse!
2011-09-15

  entusiasm
wow. Kan bara säga wow, helt otroligt bra!
2011-04-20

  Anafenza
vemodigt vackert....
lämnar många tankar
2010-08-16

    ej medlem längre
Wohow, här snackar vi poesi på högsta nivå!
Hur ska jag kunna beskriva hur jävla bra den här är?
Jag älskar denna text.

En av de bästa jag har läst :)
2010-06-05

  Svart Neon
ännu en strålande text av dig, Herr Ångest =)
2010-04-11

    Nomaden
grymt bra!
2009-09-25

  SeptemberAshes
Stark skriven, vacker och känslosam.
2009-09-15

    ej medlem längre
tycker mkt om den här
2009-09-13

  Catharina Edin VIP
Ja, såhär är det. Snart blåses ljuset ut.
2009-09-13

  genni VIP
Ja, den här texten gillas, tack....
2009-09-12

  Baystream
otroligt vackra tankar....
2009-09-11

  Hans Christian
Sista versen suverän !
2009-09-09

  M_Franke
Känslosam och vacker men även väldigt stark *applåderar*
2009-09-09

  Lindsy
Hur ska jag kunna fortsätta försöka verka kall när du skriver sådana rader. Kan tillochmed tänka mig att niga och tacka för denna fina text. ;)
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest