Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Angela (HellSpawn Hunter)




090909

~¤~

Jag har spelat ut min
ungdom
och naturens alla trumslag

som skönhetsdrottning
är skönheten
bara på ytan
men den kan även
göra sköna ting

men om du tagit OS guld
i konståkning
så vad finns det kvar
att ge
vid konstartens fulländning
som började och slutade
med kärleken

jag har spelat ut
korten
och må de falla var de vill
för det perfekta

inträffar bara när
förutsättningarna finns
och du är lyckligt lottad
nog att dem se

LPWJ 08/09/09

080808
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=808980 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-09 07:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-14

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP