Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den sakens skull.


Brutna rader
brutna ord

är bara ett annat sätt
att säga darrande ja

fan

krusiduller har aldrig legat för mig så
det låter så mycket ärligare
om jag hackar mig igenom mitt
men skiit


jag


äl


sk


ar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP