Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig


Katten

Katten var inte bara katten
som leker på natten och
svänger kränger hänger
i gardinen
och kraffsar i rabatten

Hur att få fatt den? När den kränger flänger
runt runt upp sidan neråt framåt ut
över räcket
mot ett defenetivt slut

Katten var inte bara katten
han hade ett namn, ett hjärta och två ögon
precis som du
precis som
jag

Han kände saker
han hade känslor och ett sinne
Nu är han blott ett minne
Men jag kommer honom aldrig att glömma
Han finns i mitt hjärtas gömma

Katten katten
lekte på natten




Prosa (Prosapoesi) av Slangbellan
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-09-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slangbellan