Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigheter.


Som att
sommaren alltid
kommer
att stanna kvar hos mig som att
vintern är långt förliden som att
ljus alltid kommer vara hos mig
som
att

du är.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 18:32



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Fin sanning, vackert flyt.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP