Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det är.



Dina hand över
mitt sköte

är

innerlighet och överlåtelse.

Glöm aldrig det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 18:46



Bookmark and Share


  peter markurth
ja vacker
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Inte bara vackert, mer än så
2009-09-09

  etthjärtaäralltidrött
Vilken vacker ro och visshet i orden.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP