Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula tangakalsonger


hon kommer in i hallen

han
stärkt av sina fem folköl
under sin arbetslösa dag
möter henne
med en rap

*buuuööörp*

hur har du haft det
säger han med
hela kroppen
utom just rösten

hans ansenliga mage
tynger ner hans
gula tangakalsonger

tar ett steg framåt
särar på sina läppar
och tvingar på sig
en kyss

hon får kväljningar
av hans marlboro-light
stinkande
ölandedräkt

men biter ihop
som vanligt
hon biter
alltid ihop

och säger att hon har haft
en jättebra dag

och börjar berätta
om kärringen på tunnelbanan

han
fortfarande upprörd
över arsenals förlust
i förrgår

går in i köket
utan att lyssna färdigt

öppnar den sjätte ölen
och ber henne gå och handla fler

åh, jag är så trött

men du har ju jacka och skor
på dig redan
det är ju bara att gå
annars måste ju jag klä på mig

glöm inte chilinötter
som du gjorde sist

hon går
och återkommer

tar av sig dom tajta jeansen
vilket han ser som en
sexuell invit
om något

han sparkar av sig
det gula tygstycket
och blottar
sin skrumpna fallos

och hon tänker bara
på hur
hon ska göra
för att få det överstökat

så snabbt som möjligt

så hon kan börja

med middagen















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-09-12 20:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vem skulle inte vilja ha en sån kille ! arbetslös men ändå på nåt sätt så livsglad ! Och en sån empati..humor...HAN HAR JU ALLT om man börjar djuplpoda det hela...och TANGA ! Nä det här är Mr Perfect !
2010-03-12

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är otacktsamt att inneha gula kalsonger
Att skrumpna in sitt kön i en relation som brast- är inte heller så lyckat
bra text dock
2009-09-15

  Sturesdotter
en bit av vardagen

mkt bra
2009-09-14

  Mats Henricson
Om detta är en tidstypisk dokumentär om förhållandet mellan unga idag så är det Deprimerande !
2009-09-14

  dweeb
Om hon bara hade planerat lite så hade hon köpt med sig mer öl påväg hem från jobbet så slapp hon ju gå ut igen!
Ja se kvinnor! ;-)

/Han som inget begriper
2009-09-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Tragiskt och alltför vanligt
Bra återgivet här
2009-09-14

    Imet
Jomen, precis så kan det ju vara. Bli överkörd av lat partner. Bli utnyttjad på alla sätt. Jättebra skrivet!
2009-09-12

  Junitvillingen
Sorglig verklighet för alltför många. Stark text.
2009-09-12

  Svartsilver
ja detta är för mig ett solklart bokmärke!
2009-09-12

  peter markurth
jäkligt stark, gillar mycket
2009-09-12

  stenen/ Yv Ericsson
Hahahaha, det här är det absolut bästa du skrivit som jag läst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP