Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likafullt ädelsten.


Varsågod.
Filtrera mig.

Vaska fram guldkornen, jag vet att de finns där,
jag bara

hittar dem inte, just nu.

Lade in dem där för längesedan
i det som blev mitt.

Polera dem sedan så att de
glänser, så att
jag kan titta på dem och minnas

det vackra
som är

jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-10 09:04



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
"Varsågod filtrera" mycket snyggt!
2009-09-11

  Svart svan
Jättefin text...detta är ett "guldkorn" till dikt...
2009-09-11

  Christine Sabel
Fiin! Tack för den
2009-09-10

  Rosen VIP
En livsbejakande text, glänsande vacker!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP