Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutligt?

en blå dröm är sann
fast man inte vill tro den
men ögonen får bara in just den frekvensen
just nu

blått från himmelen
i gnistrande september

och trots att själ och hjärta har helt annan kulör
tvingas man inse

vi får samsas
däruppe
en gång




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 17:02



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jepp, vi ses där.
2009-09-10

  HQ
Jag samsas gärna där uppe när den dagen kommer.
Mycket finstämd och vacker text!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP