Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............................


Barbershop.

Den melankoliske barberaren avlägsnar drömmar en efter en.
Skär med van hand itu längtan,

smärtfritt.

För din njutning lämnas lusten intakt.

Vässar slö kniv mot ett stråk av galenskap,
med jämna rörelser suddas varje uns av personlighet bort.

Smärtsamt.

Mycket.

Den melankoliske barberaren lever av din livränta.

Skrapar bort ditt jag,
äter dig in på bara skinnet.

Klär sig med nya leenden,
mätt och belåten.

Känner du igen ditt leende?

Det som jag tog.





Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 20:15



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
sorgset målande beskrivning...saxkvinna!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand