Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusskygg

Ljuset når inte längre hit
Det becksvarta är en sköld
Ögonen vänjer sig vid tomheten
Bakom sköldridån är jag säker

Dagen mognar och silar liv genom
persienner
Någon talar genom väggar
Ord som inte hör hemma i mitt rum

Det flyende ljuset falnar
Natten klär mig i svart
Konturer formas i ihåligheten
och ögonen blir behagligt blinda




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 23:15



Bookmark and Share


  Aciom
mörkret talar sitt egna språk, gillar texten skarpt!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten