Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätstrunt


Fly fältet och drick upp!
Nu är du tyvärr satt under lupp,
Staten har tagit fram sitt mikroskop
och mäter mätandet i samarbete med Demoskop,
kanske är du mätbar lille vän?
Om inte, så kan det också mätas sen.

Mät din mätnings effektivitetskoefficient
och räkna ut din analytiska kvalitetsprocent
givet de siffror som kommit fram i papperskvarnen.
Utan mätningen blir du av med barnen.

Vem vill anlita en omätbar mätsmitare?
Ska jag nita're?




Fri vers av Janjohan
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 13:12



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fastställt den utsträckning av mått på den bestämma storleken beräknar jag uppmäta din text jämbördig med jämförelsevis mått.

sen gillar jag slutpunchen me :P
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan