Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Anna

Som en enda sorgsen ton ljuder över vida vatten, känns det i mitt bröst när vi tar avsked. Du har varit min mentor, mitt stöd och även jag ditt, i både skratt och gråt, sen den dag du kom hit. Jag vet att vi kommer att ses igen och att vår vänskap finns kvar, men det blir längre mellan oss och du finns inte kvar här i min vardag. Jag är tacksam för att du kom i min väg, för den utveckling du visade mig vägen till och för den vän du kom att bli till mig.

När tonen tystnar, är det mina ljusa minnen som finns kvar och kärleken till en betydelsefull vän som råder. Lycka till på din nya väg, Anna! Vi ses.




Fri vers av Susy Q
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q