Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Frågorna som alltid kommer bli obesvarade

Jag är kvar här
med mitt felstavade namn
ber om ursäkt
med fattiga ord
som får dig sätta gråten i halsen

Hur kunde det bli så här?

att jag skulle bli så kall
flytta in i ett luftslott
måla väggarna med tablettvit färg

Jag var ju också bara ett barn
med likdana kläder som du

När gick det så fel?

var det året när jag flirtade med London
var det när jag samtalade med de mörka poeterna
eller var det kanske när jag ville bestiga och förstå berget

Var det då alla tankar började ta form
och bli pusselbitar i allvaret?

Jag är fortfarade här
men med ett helt nytt namn
inget har rättats ut eller trasslats till
men jag vet att jag inte längre är
ett ensamt barn




Fri vers av J P
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-11 16:29



Bookmark and Share


  m.ricknell
tycker verkligen om denna ..
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
Stark text i vemodiga slöjor. Bra.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P