Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gubbstrutt.


Som jag ser det.


Man kan drömma drömmar
hemska
förfärliga

eller

sådana

som innehåller dig

och man kan sjunga dova toner
allt går i moll

eller

man kan sjunga sånger i dur

sådana



som handlar om dig.


Och man kan se livet som ett
stråk av hemskheter och
onda ting men

man kan också leva livet

med dig.



Jag gör det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP