Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och bara du.

Räds du tinande oseaner

för att jag faller med
som skummet vispar upp stormar
kommer jag till dig

Tar du snömodd genom altare
fäll mig däruppå

jag ska tina sommarens under
jag ska vänta in månen om
våren jag ska
kasta dig genom
bergen och jag ska be dig


att vila.

Ser du rodnad på mina kinder
hör du hur fjällbjörken böjer sig.

jag gör det.

Böjer mig och
hör.


Älska mig, älska mig röd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 19:56



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket fin
2009-09-11

  Sturesdotter
ljuvlig
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP