Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag använder kroppsspråk nu, okej?

Jag bad dig hålla käft idag.
För jag vet att du inte kan prata ändå.
Eller så kanske du bara inte kan prata med mig.

Och visst är det konstigt hur jag vill hålla fast vid något som aldrig blivit fångat.
Att jag fortfarande måste tvinga mig själv att bara gå förbi.
Skita i din tystnad

Jag fattar inte att jag inte kan förstå att du är sån.
Att du gillar att vara tyst,
spara på varje ord och tro att du blir rik. .
Fan ta dig,
Att du tog min skattkammare och gjorde den tom tom tom.

Som jag har legat i sängen på kvällen och tänkt på att trycka all hud som någonsin kommer finnas mot din.
Hur jag trodde att det kanske skulle räcka,

Men dialog som aldrig riktigt existerat blev till monolog och nu ger jag dig bara fingret på stan.
Jag använder kroppsspråk nu, okej?




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 20:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, men du använder ett juste språk i texten också, inte en massa märkliga vändningar som liknar nonsens heller
trenne jojo'ar får den, av trä
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren