Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack.


Jag har mött järven
och snöfulla vidder
en senvinterdag.

Jag har kokat kaffe på enved och ljung
och tältat i kåta högst
där uppe där
månen möter
bergets kam.
Jag har vilat vid fjällets fot en gång
när jag var 13 år.

Jag har blivit buren över sankmark
av någon jag älskat.

Jag har plockat stenar vid en fjällsjö och
somnat vid en brasa i enslig stuga.

Det är märkligt vad vi
vill stanna vid, vad vi vill minnas

renheten, enkelheten och kärleken.

Jag fann den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 21:16



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du målar bilder så att jag ser dem och känner dofterna - ej av färgerna, de konstlade..men livets!
2009-09-11

  devilsangel
Jättefint..en text som värmer i hjärtat...
2009-09-11

  etthjärtaäralltidrött
Å, så fint!
2009-09-11

  peter markurth
känns
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP