Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjuk och varlig

nattsvart är jag
när jag kryper in i din famn
du vaggar mig
din andedräkt
mot min kind
varligt lirkar du
fram en sanning
som jag inte visste fanns
mjuka ord
inlindade i sommardoft
fick mig att ana morgonluft





Fri vers av Myself
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-06-17 18:00



Bookmark and Share


  Tothem
..anar en stark och befriande vänskap. Känner tryggheten. En fin dikt som ger hopp! Bra skrivit!
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself