Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord Begreppsförvirring?


Andemening



Andas, andas in, andas ut
hålla andan, släppa andan, tappa andan
andfådd, andlös, andnöd

Den Heliga Anden, andar
andeväsen, andlighet, andefattig
andeskådare, andebesvärjare

En god anda, tidsandan, i andanom
I dammen simmar anden
Vad är andemeningen i ovanstående?


© Gunilla N
090911




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 22:06



Bookmark and Share


  genni VIP
Bra fråga, men hur det än är så gillar jag det här:)
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP