Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skänker dig en boll av choklad


jag kan vika förkläden
kan rulla chokladbollar
jag kan olika
olika kan jag


du köper två
pingvinstänger och säger
jag åt nästan upp dig
bruden

när du fick växeln
i din torra handflata


plåt mot plåt och
ångesten gentemot
dina växelslantar


mina brydda fötter
mot alla platta golv
dessa mattor
av plast

så lätta är de att skura!


nu puttrar grytan
ränner benen
tuggar munnen
piper telefonen
och lamporna tänds.
och pianot klinkar
och karusellen går
en och två ja tre
gånger om


katten spinner
sockervadden rinner
för det regnar.


jag kan ta på mig
kan på mig ta
min varma jacka
kängor och skor
strumpor min bror

han har skaffat facebook!



nu puttrar grytan
golven ligger plant
lamporna tänds
katten spinner
kranen rinner

den är inte redigt tät.



din handflata är så stor
och så torr så torr
du är riktigt ful
bara för att du är snygg.


hon vässar sitt leende
han kan inte förklara
sitt förjävliga beteende.
jag kan rulla chokladbollar
kan äta kaksmet
kan skura alla platta
golv.












Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-13 19:51



Bookmark and Share


  papessa
du är fenomenalt bra .....som det snurrar på...
2009-09-26

    ej medlem längre
Jag tror nästan jag ramlade av någonstans på vägen ...
2009-09-14

  Mygg
Ha,ha, nej den är inte redigt tät!
Härligt Elinsurr i karusellfart:-))
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP