Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


knyt upp min tung knut.

slängda plast hjärtan ligger och skräpar på golvet
vilken tur jag har mitt plast hjärta sprack inte idag
jag har sprickor i mitt leende som är synbara det
brukade du säga
och man kan genomskåda mina lögner lite väl för
min tunga knyter sig när fel ord nästan yttras.

knyt upp min tung knut
så jag kan se till att du
inte oroar dig över mig
jag mår bra,
min tunga knyter sig bara
utav glädje.

( mina fingar krampar
men dom knyter sig inte
så det hindrar mig inte. )

''jag har ont i halsen
därför jag inte kan prata
normalt, men jag mår
bra snart.'' - lite halv sanning i det hela.

blev du stolt nu?

( knyt upp mig tung knut
så jag kan sprida leenden
jag börjar tröttna på att
tala halv sanning
jag vill ljuga helt istället. )

jag vill ljuga för dig
åt dig
för din skull
enbart för din lycka
jag vill ljuga för det
gör dig stolt och
glad.




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns