Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frukten i Edens trädgård var en citrus och kallas enbart Frukten, vårt Nordeuropeiska äpple skrevs in av Skriftvittvättande protestantiska munkar på medeltiden som också tog bort Apokryferna (se den utmärkta Rosens Namn t.ex.)


Haiku ~ Stora och Små Halvor

~¤~

det Seriösa
tar ett halvår - med O tar
det en halvtimme

LPWJ 10/09/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-12 10:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nyhet för mig att det inte var äpple.

Mycket synd att apokryferna togs bort.

Applåd och bokmärke.
2009-11-18

  Junitvillingen
Kort och snärtigt - men det oseriösa kan vara kortare än så ju;-)))
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP