Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" tro inte att alla är som dig. folk fungerar olika "

du säger att
glädje,
hat
sorg och sånt
bara är sånt som kommer ibland

sen försvinner det igen

impulser i min kropp
som man absolut inte

ska fästa sig vid


men jag gör det hela tiden ändå
säger du

och jag kan inte förstå
hur du bara kan
skaka av dig hatet
och sorgen
och alla dom gångerna man bara vill dö

för det är precis så du gör
bara
skakar av dig känslorna


och nu vill du att jag gör det med


känslorna

som styr mitt liv




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.