Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill flyga


Vill flyga iväg
till okänd ort

och låta alla minnen av den sämre sort
fara med vinden

Vill se ljusare dager
vandra i solen så fager

Låt mig slippa se
låt mig slippa höra

jag vill bevara min själ
jag vill den inte förstöra

Men jag vet, jag kan inte fly bort
att vandra denna vägen är min lott

Men jag kan be om att allt se
ur ögon som ej tåras mer

Med själ som ej våndas
med hjärta ej sprött som glas

Gör mig stark, gör mig hel
låt mig få ta del

Av din tröst, dina under
än finns kvar otaliga stunder

Då jag måste fortsätta gå
om än vägen ter sig rå

Så ge mig då en viloplats
i din närhet, vid ditt hjärta

Så kanske, kanske kan jag genomlida detta liv
med lite, lite mindre smärta




Fri vers av sirène
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-12 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène