Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta inte bak och fram, det blir så vilset då.

Rätt fram

Jag brukar alltid gå åt
det hållet.

För livet liksom
följer stråket dit.

Sen finns uppför och nedför
kringelikrokar.

Men rakt fram
däremellan,

där du sjunker och jag
sjunker och
sankmark möter hård
morän

men däremellan rakt fram.

Det är så det måste bli.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 22:52



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Det är så det måste bli.

Sant och stort i sin självklarhet.
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP