Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..............................................


Kär Lek Plats.

Stilla balanserar dina ord ut ur ditt medvetande,

på rad.

Fastkjedjande i varandras tankar väger varje stavelse bly.

Andlöst väntar jag på mer,
fångad av mina begär.

Vi gränslar en mental gungbräda som sträcker sig hela vägen.

Du där,
jag här.

Känner du hur det hisnar?




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-13 06:53



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar meningar som....Fastkjedjande i varandras tankar väger varje stavelse bly.
2009-09-13

  Mr Lindemann VIP
PÅ en knivsegg
balanserar vi in
det som är det vi vill vara
medans den andre balanserar
emot dig
undflyr du den som närmar sig med sår
medans världen ser på
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand