Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadskitt

Ha alltid, uti yttersta nödfall:

Lim, ifall hjärtat skulle krossas




Övriga genrer av Freckles
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles