Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Men jag älskar dig i alla fall




...i alla fall...


...i alla fall...



...i alla fall...




...i alla fall...





...i alla fall...




Fri vers av Freckles
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-11 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles