Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEST

kan kärleken verkligen
övervinna allt?

även den dystraste
delen av året?

novembernovembernovember
denna årets sista månad
denna helvetestid

mörkermörkermörker
kyla

som vaggar oss
i våra egocentriska liv

ögonen är nästan
helt utan ljus
dött

alla har mål

kan kärleken
övervinna

November

kan den


övervinna






allt




Fri vers av Freckles
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-11-07 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles