Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(snöblind pt.3)


Snöyra

Glädjen

när snön kommer


faller
sakta
små stora


i mörkret
eller ljuset

kristaller
gnistrar
bländar


överväldigar oss?
kanske


den glädjen
är
kärlek




kärlek till
vintern




Fri vers av Freckles
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-12-22 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles