Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss bli dom som försvann


För att du stod där

för att du log mot mig

för att solen lös ett tag

för att stearinljus är oerhört vackert

för att det finns musik


Därför log jag tillbaka och sa
"Hej"




Fri vers av Freckles
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-11 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles