Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstljus

I din trådlösa närhet
ritar jag darrhänta hjärtansformer
i osynligt kulspetspennebläck
utan hänsyn till vare sig linjerat eller rutat
och dofterna i luften påminner så särskilt om frisk luft
att jag söker den i dina ångande tekoppsvarma händer!

I höstljuset syns alla färgerna så mycket klarare
och det gulröda havet av fallna flammande löv
blir nästan en frestelse för svår att stå emot!




Fri vers av Söndermarken
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-10-11 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken