Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårstrå


När du anar att stickan i din hud - den som irriterar dig 

har rötter djupare än du kan känna

och att när du väl börjat dra den utåt 


kommer du att förfäras över hennes djup och bredd



Så väl hade du dolt henne

din mara

din smärta 


att du knappt ens längre kände av den lilla lilla punkten i huden



där hon fäste

och du var van 


Du kallade henne för Jag

Mig 

och Mitt



Tänk att allt kan gestalta sig så annorlunda

nu efteråt







Fri vers av Hannadraken
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-13 21:33



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ja tänk, att taggen kan vara den käraste delen av det egna...
2009-09-22

  Gunnar Odhner
Påminner om liten tuva, stort lass.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken