Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till M


min bror och tornet



ett blått
silvermynt
en luftmåne
och ett stort
ledset
öga

på botten av tornet
med hissade flaggor
av välkomst

ett nyfiket kikande

en liten bit himmel




Fri vers av rebecca d
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 11:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så vackert och konstfullt skrivet kära Ditte
2009-09-30

  Michaela Dutius
Vacker
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d