Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur bryter man kristall?

Kristalliserade tankar
förhärdade av vanan
utan varken nyanser
eller skimmrande ljusspel
vassa och kantiga, skaver
de mot väntande upplevelser
och gör nya erfarenheter
obehagliga




Övriga genrer av *maihe*
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 17:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det där sidsta ordet satte huvudet på spiken
jaa, hur bryter man...?
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*