Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta


I en övergiven tid
egocentriskt fulländad
ligger ett hjärta
och blöder

Precis där
som stegen är
som hårdast
mot trottoarens
svarta asfalt

Ett sista tungt slag
i ödslig turbulens
och sedan i glömska
borta för alltid




Fri vers av Lénon
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-11 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller helt med föregående talare
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lénon