Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från den ljusa sidan



hur skulle jag kunna
se saker
från den ljusa sidan...










när jag inte ser saker
från den ljusa sidan?












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-16 23:04



Bookmark and Share


  Lotti
kul mitt i allt nä det är inte lätt:-)
2009-09-24

  Svartsilver
haha ja för tusan det är ju frågan som kräver ett ordentligt svar.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP