Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg på allvar.



För det är ju när leken slutar som allvaret sätter in.
När skratten klingar falskt och ingen kan komma
överens om det var fia eller knuff som var först i boet.
Eller om det faktist är bättre på dagis än hemma och om man nu till sanning å säga faktist borde skjutas för att man passerat 40 års strecket som någon sjöng.

Jag ville iallafall skjutas morgonen efter.

( och ingen älgjävel blev det heller)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 09:56



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text att verkligen gläda sig åt
bra, att du missade älgen
synd im dessa ståtliga djur som måste skjutas sådära
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP