Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter.


Det är som tungtrampat.

Äppelkorgen står kvar och
mognar luften syrligt mjuk.

Daggmönstret på vägen
ut till torkvindar sjunger
hjärtat.

Men det är som tungtrampat.

Ändå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 10:25



Bookmark and Share


    resilient
du är jäkligt bra på att hitta nya ord till vardagen. Tungtrampat. Ja.
2009-09-16

  Christine Sabel
mognar luften syrligt mjuk...hmm..jag känner doften
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP