Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsklädda drömmar

Där vägen tar slut tänker jag sluta drömma.

Tänker sluta lägga mera tid.

När dagen vaknar tänker jag sluta grubbla

sluta inbilla mig att vi två kan bli en

vi är ju bara människor med kött och ben.


Men vad vore jag utan dig?

inte vill jag ju vara dig..

Bara en liten del av din kropp,

ditt vackra lilla hjärta,


något du har inom dig varje dag hela tiden,

Något du bär med dig i alla dina äventyr.


Något jag bara kan drömma om,

som gör att jag hoppas att vägarna aldrig tar slut.

Inte heller skiljer oss åt.





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP