Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Moder.

Släta sömmar, det är släta
sömmar på din jacka.

När jag driver
handen genom jorden

slår könlöst tillbaka
tillbaka det hårda

Om jag kisar lite
ser jag dig le

Och det är därför

därför din jacka har
släta sömmar

Tråcklade skulle aldrig hålla


mitt hopp.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-15 18:33



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-15

  etthjärtaäralltidrött
Å, så bra bra bra!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP