Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blint förnuft



Ögat luras
att älska alla färger
men den som
är blind
lär sig att älska
det osynliga




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 20:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Gillas..
2009-09-15

  LenaJohansson VIP
så är det. fint
2009-09-15

  peter markurth
mkt vacker
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP