Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsefula funderingar. (Jo, med ett l)

För hur mörkertankar
föds i ljus
hur jag än tänder
och släcker i mitt hus.

För sena vakna år
stillar vatten
kan jag aldrig tiga
talar i natten.

Sliten röd soffa
därtill bringar
allt jag förstår
förklara livets

timmar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP