Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att han är, mitt allt

tack för att jag åter får komma upp över ytan
tack för stunden jag får
innan jag dras ner igen

Det är dem jag lever för
stunderna jag blir berusad av hans kyssar

Den enda gången mitt adrenalin pumpar

Jag är så törstig på allt som inte finns här
under ytan
Motsatsen till det man kallar mörker
sorg
och ångest

Jag är trött på att vara den enda
som inte vet hur man simmar uppåt

Men jag tackar
åh vad jag tackar
för stunderna ovanför
Jag trodde det var omöjligt
att jag åter skulle ta friska andetag

Jag föredrar att få vara i hans famn en gång till
efter denna
Låt mig missa chansen om evig lycka med någon annan
låt mig missa ett liv med rikedom och barn
för jag
är förlorad utan honom
En gång till
är bättre än att få veta
meningen med livet
För han är min Nirvana
Mitt paradis
Min stillhet
Min energi




Fri vers av TystnadTalar
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 21:54



Bookmark and Share


  Drömkram
Lycka för mig är att få läsa Din poesi. Kärleken min är dina ord förevigade. Ett hopp jag skönjar utbrett på dess väg och lusten..lusten att leva..jag vill bara leva i dina ord för helt plötsligt känner jag mig älskad. Du träffar skarpt med din båge. Dina ord är så vackra att de är rättvisare än ett fotografi , som aldrig någonsin fångar känslor. Kram
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar