Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

Jag vill bara trycka fingrarna långt ner i halsen och spy upp allt
Spy upp allt som tynger mig
Spy upp allt som gör mig
Spy upp allt som felgör mig
Spy upp allt som inte passar in

Jag vill bara trycka fingrarna långt ner i halsen och hoppas på att kvävas




Fri vers av sistersurround
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround