Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från boken I mina mörka rum. Måfåbläddrar sidorna i bland men vågar inte riktigt läsa ännu. Det är ju ännu inte över.


Upprepning.

Ibland snubblar jag över texterna i boken . Jag har inte ens läst den ännu.
Men det jag känner sitter där än.



Skitunge
Ikväll
är en sån
där kväll inte ens tovade barnfiltar hejdar fallet
en sån
som tårar tvättar tröjjor rena
en sån
man önskar aldrig ska komma
en sån
där luften man andas tar slut
där man okontrollerat
hulkar
varför
varför?

Din djävla skitunge
varför?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP