Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vind över ax och strå

Som vind över ax och strå,
så kom du över mig.
Vissa skulle din lie slå,
annat klarade sig.

Vindar viner som dom vill,
ömsom slår och smeker.
Ett fält kan bara tiga still
när vinden dansar och leker.

Som vind över ax och strå
gick du över mig.
Vissa växter åter stå,
andra dog för dig.




Fri vers av Stretaren
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stretaren